Τρίτη 13 Μαΐου 2014

τα 30α γενέθλια!

...30 ετών και 3 ημερών!Αυτή είναι η ηλικία μου σήμερα.Μόλις πριν από 3 ημέρες,στις 10 του Μάη μπήκα επίσημα στο κλαμπ των 30.Αλλά ας τα πάρω με τη σειρά.
Θα ξεκινήσω από τα 10...Τότε που αγωνιούσα να μεγαλώσω και να μπω στο γυμνάσιο.Να μεγαλώσω,να πηγαίνω βόλτα με τις φίλες μου,να πηγαίνω εκδρομές με το σχολείο.Μπήκα στο γυμνάσιο και ξαφνικά αυξήθηκαν οι αγωνίες μου.Να μεγαλώσω,να πάω στο λύκειο.Να βγαίνω μέχρι αργά,να βάζω κραγιόν και μάσκαρα,να ζήσω την πενταήμερη εκδρομή.Μπήκα στο λύκειο.Καινούργια άγχη.Πότε θα μεγαλώσω λίγο ακόμη,να περάσω σε κάποια σχολή να φύγω από το σπίτι,να φοράω κι εγώ τη ταμπέλα της φοιτήτριας.Πάντα βιαζόμουν να μεγαλώσω,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ζούσα την κάθε ηλικία μου με τα καλά και τα άσχημα της.
Και φτάνει μια μέρα όπως η προχθεσινή...Ξημερώνει,ανοίγω τα μάτια,και ξαπλωμένη ακόμη στο κρεβάτι συνειδητοποιώ ότι έγινα 30.Πανικός,ανησυχία,σφίξιμο...Μα πότε κιόλας έφτασα 30;Και γιατί ως τώρα δεν κατάφερα να υλοποιήσω όλα όσα ονειρευόμουν;Σε 10 χρόνια θα λέω 40.Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έζησα τη μισή ζωή μου...Πόσα ακόμη ερωτήματα σχηματίστηκαν εκείνο το πρωινό στο μυαλό μου ούτε που μπορείτε να φανταστείτε.


Μέχρι που το πήρα απόφαση και σηκώθηκα να το ζήσω κι αυτό.Χα!Χα!Φρόντισαν να με θυμηθούν πολλά αγαπημένα πρόσωπα,ένα σωρό ευχές κι άλλα τόσα πειράγματα.Ώσπου,έκπληξη!Αγαπημένο προφιτερόλ με αναμμένα κεράκια έτοιμα να σβήσουν αφού κάνω την ευχή μου.Κι ελπίζω να είναι τυχερά αυτά τα πρώτα - άντα και να δω την επιθυμία μου να εκπληρώνεται.


Μια βόλτα με φίλους και κάτι από καλοκαίρι...Παγωμένα ροφήματα,ελαφρύ ντύσιμο,ένας ήλιος να καίει και μια θάλασσα στα πόδια μας.


Ανάμεσα στα δώρα μου ένα τεράστιο μπουκέτο με τριαντάφυλλα όλων των χρωμάτων που δεν χόρταινα να κοιτώ...Ανεκτίμητα τα δώρα που κρύβουν αγάπη μέσα τους.
Κρατώντας ευλαβικά τα λουλούδια μου,τις πρώτες πρωινές ώρες κι αφού γιόρτασα όπως επιθυμούσα...τα καλύτερα έρχονται!
Να είστε καλά φίλοι μου...Να περνάτε όμορφα!Σας φιλώ!

14 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις και σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dear Valentina! Happy birthday! I wish you to stay so creative, have a lot of love, sunshine and happiness!!!!! ( sooooo tasty look of your cake)!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χιλιόχρονη!! Πάντα γερή, χαρούμενη, ευτυχισμενη και περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που σε αγαπάνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μικρο κουκλί να τα χιλιάσεις με πολύ τύχη και υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια σου πολλά, καλά και δημιουργικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή