Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

καλώς ήρθες Μάη...

Μάιος!Ο τρίτος και τελευταίος μήνας της άνοιξης...Ο μήνας που ξεκινάει η ζέστη,που αποχωρίζεσαι τη ζακετούλα σου τo βράδυ,που κάνεις τις πρώτες βουτιές,που απολαμβάνεις τον κρύο σου καφέ σε κάποια παραλία...Που όλα φαίνονται σαν πιο ζωντανά,δραστήρια,κεφάτα και ανέμελα...Και ο μήνας των γενεθλίων μου...Αχ!Σε πέντε μέρες θα σβήσω 30 κεράκια...30 ολόκληρα κεράκια να καίνε μόνο για μένα.Ήδη νιώθω περίεργα,πολύ περίεργα!


Φλυαρώ τόση ώρα..Καλό μήνα σε όλους...Λίγο ακόμη για το καλοκαίρι,κρατάτε γερά!
Αν και ο καιρός δεν θυμίζει Μάιο και μας έχεις διχάσει λίγο προσαρμοζόμαστε και περνάμε καλά.Μας αρέσουν οι βόλτες στην αμμουδιά και τις απολαμβάνουμε.Τρέχουμε πάνω κάτω,βουτάμε δειλά τα πόδια μας στο κρύο ακόμη νερό,παίζουμε με την άμμο,λαχανιάζουμε,λερωνόμαστε,εξαντλούμαστε ώσπου στο τέλος καταλήγουμε κάπως έτσι...

 Μέχρι να ανακτήσουμε δυνάμεις και ξανά από την αρχή!Είναι όμορφα τα απογεύματα μας,όμορφη και η συντροφιά μας και στην επιστροφή τα χέρια μας πάντα γεμάτα.

Πέτρες και θαλασσόξυλα!Ένα σωρό μαζέψαμε στο σπίτι και σύντομα θα αξιοποιηθούν σε διάφορες γωνιές.
Η δουλειά δεν σταματά ποτέ,το ίδιο και οι ιδέες που στροβιλίζουν στο μυαλό μας...Κι αυτή τη φορά ασχοληθήκαμε με τις μικρές φίλες.


Χαριτωμένα κι από μόνα τους,μόλις 21 νούμερο,διακοσμημένα με φλόραλ ύφασμα.Για μικρά ποδαράκια στα πρώτα τους βήματα.
Να είστε καλά...Ευχαριστώ για τις επισκέψεις σας!Καλό μεσημέρι σε όλους...Σας φιλώ!

4 σχόλια: