Κυριακή 19 Μαΐου 2013

μπαλόνια καμουφλαρισμένα!

...καλησπέρα...Άλλο ένα Σαββατοκύριακο φτάνει στο τέλος του.Πάλι μουρμουρίζω,πάλι ανησυχώ,πάλι διαπιστώνω πόσα πράγματα θα έπρεπε να είχα κάνει και δεν πρόλαβα και με πιάνει πονοκέφαλος...Και μάλλον θα είναι μια δύσκολη βδομάδα αυτή που ξεκινά.
Το ευχάριστο είναι ότι πιθανότατα φτάνουμε στο τερματισμό και μέχρι την άλλη βδομάδα το site μας θα είναι έτοιμο και το white for home θα είναι και επισήμως σε λειτουργία.
Από μικρή μου άρεσαν τα μπαλόνια...Σε όλα τα σχήματα και χρώματα,και ιδιαίτερα αυτά με το ήλιον.Τα μπαλόνια που εγώ τουλάχιστον τα έχω συνδυασμένα με γιορτές και πανηγύρια και ποτέ μου δεν χάρηκα.Και λέω ότι δεν χάρηκα γιατί απλούστατα και με μεγάλη ευκολία έχανα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.Με θυμάμαι να κοιτώ τον ουρανό παραπονεμένα και το μπαλόνι μου να ταξιδεύει."Ήταν η τελευταία φορά Βαλεντίνα." έλεγε η μαμά μου και φυσικά ποτέ δε το τηρούσε.
Όλος αυτός ο πρόλογος για να μοιραστώ μαζί σας έναν εναλλακτικό τρόπο για να στολίσετε τα μπαλόνια σας,να τα καμουφλάρετε με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται καλοστημένα και προσεγμένα.


Χρησιμοποιήστε τα απλά μπαλόνια του εμπορίου,τυλίξτε τα με γάζα σε χρώμα της αρεσκείας σας και ιδού το αποτέλεσμα.Εύκολο,όμορφο και όχι με μεγάλο κόστος.
Ιδανική λύση για παιδικά πάρτυ και εκδηλώσεις και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Χαιρετώ με ευχές για μια καλή βδομάδα...Σας φιλώ!

8 σχόλια: