Τρίτη 23 Απριλίου 2013

φινετσάτες λαμπάδες...

...όμορφη μέρα και η σημερινή με λιακάδα και καλή διάθεση.Δουλειά,ένας γρήγορος αλλά απολαυστικός καφές σ'ένα παγκάκι στο κέντρο της πόλης,όνειρα και σκέψεις.Όνειρα και σκέψεις επαγγελματικής φύσεως και μόνο.Μήνες τώρα το μυαλό μου είναι απασχολημένο με ένα και μόνο πράγμα.Το white for home που σιγά σιγά μπαίνει στη τελική ευθεία.
Το Πάσχα πλησιάζει και οι λαμπάδες έχουν τη τιμητική τους.Σήμερα σας παρουσιάζω λαμπάδες κομψές και ρομαντικές.




Ελπίζω να σας αρέσουν!Αυτά από μένα...Να είστε καλά και να περνάτε όμορφα.Σας φιλώ!

6 σχόλια:

  1. Όμορφα στολισμένες οι λαμπάδες σου αλλά θα ήθελα να σου πω πως στην Ανάσταση δεν χρησιμοποιούμε το κίτρινο κερί που βλέπω πως έχεις στολίσει. Αυτά τα κεριά τα ανάβουμε τη Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή στον επιτάφιο και μάλιστα τα φυλάμε στο εικονοστάσι για όλη την χρονιά. Είναι το πένθιμο κερί. Το βράδυ της Ανάστασης ανάβουμε λευκά και χρωματιστά χαρούμενα κεριά.
    Μαρία, Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Μαρία για την καλοπροαίρετη παρατήρηση. Η αλήθεια είναι πως η τόσο αυστηρή παράδοση έχει ξεπεραστεί εδώ και χρόνια, τουλάχιστον στα δικά μας τα μέρη. Σε εκκλησίες και μοναστήρια της περιοχής χρησιμοποιούνται πια στολισμένα μελισσοκέρια για το χαρμόσυνο βράδυ της Ανάστασης. Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο πιο φιλικό προς το περιβάλλον και υγιεινό για τον οργανισμό μας είναι αυτό το κερί. Σου ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

      Διαγραφή
  2. Είναι πολύ όμορφες, μου αρέσουν οι ρομαντικές πινελιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφες!!!!και του χρόνου να σαι καλά!!!!!καλή συνέχεια!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή