Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ο Άγιος Βαλεντίνος...

...καλησπέρα σε όλη τη παρέα μου!Ελπίζω να είστε καλά και ήδη να έχετε κάνει σχέδια για το Σαββατόβραδο σας.Το δικό μου προβλέπεται όμορφο,συντροφιά με λίγους καλούς φίλους,αλλά θα σας μιλήσω γι'αυτό άλλη στιγμή.
Η γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου και ονομαστική μου γιορτή ήταν καλύτερη από τις προσδοκίες μου.Τα είχε όλα μα όλα.Επαγγελματικό ραντεβού και αγωνία,εκπλήξεις από αγαπημένα πρόσωπα,δώρα συναισθηματικής αξίας...Η χαρά μου μεγάλη,άλλα τρία βιβλία,τρεις ιστορίες ήρθαν να προστεθούν στα ράφια της βιβλιοθήκης μου.


Ανυπομονώ για τις ώρες εκείνες που θα μου κρατήσουν συντροφιά...Και τώρα το καλύτερο!Θυμάστε που σας είχα αναφέρει καιρό πριν για τα μαρουλάκια που φύτεψα;Ε,λοιπόν και μεγάλωσαν,και τα έκοψα και χάρηκα σαν μικρό παιδί.Η πρώτη σοδειά...




Κάποιοι θ'αναρωτιέστε γιατί όλο αυτό έχει τόση σημασία...Όσοι μεγάλωσαν στο διαμέρισμα μιας πόλης,δίχως ιδιαίτερη επαφή με τη φύση και παππούδες δίχως καταγωγή από κάποιο χωριουδάκι ξέρουν!
Σε λίγο άλλο μία χαρούμενη βραδιά ξεκινά,το μόνο που μένει είναι να ψηθεί το ραβανί.


Θα φυλάξω και για εσάς...Να είστε καλά φίλοι μου,καλό Σαββατοκύριακο...Σας φιλώ!


5 σχόλια:

  1. Αχ, σε ξέχασα!! Χρόνια πολλά, Βαλεντίνα , να'σαι πάντα χαρούμενη, ευτυχισμένη και κοντά σε όλους όσους αγαπάς!
    ΥΓ Αγαπημένο γλυκό τα ραβανί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Неужели Вы сама вырастила этот чудесный салат! И что то аппетитное в духовке!!!!
    Если не сложно, пожалуйста, добавте Translator, было бы очень интересно читать Ваш блог!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντομα θα προστεθούν και άλλα 3 βιβλία στην βιβλιοθήκη σου! Oι κόρες της λησμονιάς είναι το πρώτο από τα από τα 4 βιβλία της σειράς. Θα υπάρξει και συνέχεια! Γιατί σίγουρα θα σου αρέσουν!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και καλά! Έχω ένα βραβείο για σένα. Μπορείς να περάσεις από το blog μου να το πάρεις.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω πω!!!! Το ξέχασα το κορίτσι μας!!! Η αλήθεια είναι ότι απέχω και λίγο από τον υπολογιστή αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία!!! Χρόνια πολλά και καλά κοριτσάκι!!! Να είσαι πάντα γερή, χαρούμενη και δημιουργική!!!!Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή