Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ένα χοντρούλικο πουλάκι...

...η πρώτη γρίπη του Φθινοπώρου είναι γεγονός.Ένα ρίγος διαπερνά το κορμί μου,το κεφάλι μου πάει να σπάσει και τα λαιμά μου έτοιμα να δραπετεύσουν...Πώς την πάτησα πάλι;
Αντίθετα λοιπόν με τη δική μου κατάσταση ελπίζω εσείς να είστε πολύ καλύτερα!
Θα κρατήσετε μυστικό;Έχω απίστευτη δουλειά κι ένα σωρό υποθέσεις να φέρω εις πέρας μα το σώμα μου δεν ακολουθεί...Δουλεύω με το ζόρι και το μόνο που ποθώ είναι τη κουβέρτα μου!Η μηχανή πήρε φωτιά,δεκάδες τζιν πουγγιά είναι πανέτοιμα,σειρά έχουν τα χοντρούλικα πουλάκια και έτοιμες οι μπομπονιέρες.
Μην ξεχνάτε να δηλώσετε συμμετοχή στο giveaway της προηγούμενης ανάρτησης.!
Σας χαιρετώ και σας φιλώ!

6 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ?ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΗΝ ΠΟΥΓΓΙ!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιδέα με το τζιν πουγκάκι μου άρεσε πολύ!!! Περαστικούλια με την άτιμη τη γρίπη και γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι!!! Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά κι από μένα! Υπέροχο το πουλάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς σε βρήκα!...Περαστικά σου εύχομαι...και να γυρίσεις γρήγορα στις δημιουργίες σου...
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τον τρελόκαιρο, πολλά κρυολογήματα ακούω! Περαστικά και καλά ξεμπερδέματα με τις δουλίτσες, να έρθει η ξεκούραση που χρειάζεσαι, για να συνεχίσεις δυνατά. Το πουλάκι όμορφο και μοσχαναθρεμμένο!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαστικά κορίτσι.!!!!!!! Μόλις τελειώσεις με τις δουλειές σου ξεκουράσου γιατί χρειάζεται και αυτό.!!!!! Όμορφα τα πουγκιά σου.!!!!! Φιλιά.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή