Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

όμορφες χάντρες...



...κάτι το κρύο,κάτι ένας επίμονος πονοκέφαλος,κάτι το ότι αλλού και αλλιώς θα ήθελα να είμαι...Θα μείνω σ'αυτό το τελευταίο...Αλήθεια θα θέλατε κι εσείς να ζούσατε αλλού ή κάπως αλλιώς;Κάποιοι από σας με καταλαβαίνετε,με νιώθετε τούτη τη στιγμή.Μα δεν είναι βάσανο φίλοι μου άλλου να ζεις εσύ κι αλλού να χτυπάει η καρδιά σου;Αχ!Αυτές οι αποστάσεις...Αυτά τα ατελείωτα βράδια...Αυτή η απουσία που δεν λες να συνηθίσεις...
Μοναδική λύση η εργασιοθεραπεία!Ώρες τώρα ασχολούμαι με χάντρες,κορδέλες,σύρματα...Αποτέλεσμα της "θεραπείας" και τα παραπάνω σκουλαρίκια!
Αυτά από μένα...Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο συντροφιά με τα άτομα που αγαπάτε...
Σας φιλώ...



27 σχόλια:

  1. να θυμάσαι οτι η αγάπη μηδενίζει τις αποστάσεις...
    ..μάκαρι να ήμασταν εκεί που θέλουμε τη στιγμή που το θέλουμε...αλλά :-(
    καλό σ/κ!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ!
    ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπήκε για τα καλά ο χειμώνας!!!και τα σκουλαρίκια σουυυυπππεεεερρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κλεισε τα ματια και ονοιρεψου..ζεστανε την σκεψη σου την ψυχη σου θ'ακουσεις την καρδια του,αν ψελισεις σιγα αχνα τα λογια που θελεις ν'ακουσει..ειναι εκει.....πολυ ομορφα τα σκουλαρικια εχουν πολυ ωραια χρωματα..καλο ξημερωμα..πολλες αγκαλιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχοι κρίκοι!!! Δεν ξέρω ποιον να ξεχωρίσω αλλά επειδή είμαι λίγο wild θα πάρω τους δεύτερους...χιχιχιχ Φίλη μου δε θέλω να σε ακούω down..! Όλα έχουν κ τη θετική τους πλευρά και στο Πανεπιστήμιο έμαθα πως "Οι θετικές σκέψεις, οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα..!!" Αυτό είναι το δικό μου motto..! Όσο για μένα..δεν θα ήθελα να ήμουν κάπου αλλού..Είμαι εκεί που θέλω..εκεί που πάντα ονειρευόμουν επιτέλους, μετά από πολλά που πέρασα σε όλους τους τομείς.. Το μόνο "πρόβλημα" αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι ότι χρωστάω αρκετά μαθήματα κ πτυχίο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας δε θα δω πολύ σύντομα! χαχαχαχα Αυτά!! Είπαμε..Δε θέλω να είσαι down! Ανέβα! Όντως η εργασιοθεραπεία βοηθάει πολύ! Φιλιά πολλά κ ευχές για ένα όμορφο ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πραγματικά όμορφες χάντρες!τέλεια!αν είσαι μόνη εκεί που είσαι, δεν παλεύεται εύκολα το ξέρω. Αν είσαι κάπου που δε θες με αυτούς που θες, απόλαυσέ το!καλή σου μέρα φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ειναι ευκολο να θελεις να εισαι αλλου κ πολλες φορες η απουσια καποιων ποναει..αλλα γλυκιά μου.. καλό ειναι να μάθουμε να ζουμε την ζωη μας με το τι εχουμε γιατι σε ολα υπαρχει κατι θετικο..η οποια αποσταση οσο κ να μην το πιστευεις θα δυναμωσει κ θα δοκιμασει τα παντα..κ απο αυτο σιγουρα θα βγει κατι θετικο..για μας..τα δημιουργηματα σου..για σενα..κ για καποιους αλλους..αλλα πραγματα..καλα να περνας ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "myStickland" πάντα υπάρχει ένα "αλλά"...Καλό Σαββατοκύριακο καλή μου!

    "Effie's Sweet Home Designs" Έφη μου το κρύο σήμερα τρυπάει κόκκαλα!Χαίρομαι που σου αρέσουν τα σκουλαρίκια μου!Καλή συνέχεια!Φιλάκια!

    "jiubilo" δυναμικά κιόλας!Σ'ευχαριστώ!Φιλάκια!

    "Μαρία" ξεχωριστή η συμβουλή σου!!!Να είσαι καλά και να περάσεις όμορφα το Σαββατοκύριακο!

    "Zeat Mp" φιλεναδίτσα!!!!Κι εσύ wild;Το έχω ξαναπεί ότι ταιριάζουμε!Ελπίζω να μου επιτρέπεις να υιοθετήσω το moto σου...Χαίρομαι που είσαι εκεί που θέλεις και εύχομαι πολύ σύντομα να έχεις στα χέρια σου και το πτυχίο σου!Ανεβαίνω σιγά-σιγά,σε χαιρετώ και σε φιλώ!

    "Magdalene B." σ'ευχαριστώ!Δεν παλεύεται εύκολα όπως λες κι εσύ αλλά παλεύεται...Θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό!Καλό Σαββατοκύριακο καλή μου φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Λενα" μετά από αυτό σου το σχόλιο χαμογελώ και ξεκινώ τη μέρα μου!Να είσαι καλά Λενάκι μου!Ευχαριστώ και σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ δημιουργική θεραπευτική διέξοδο διάλεξες!!!! Μπράβο κορίτσι μου και καλό κουράγιο....περνάς δύσκολα σε καταλαβαίνω....υπομονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αγάπη εξ αποστάσεως είναι...δύσκολη το θέμα είναι να αξίζει να ειναι αληθηνή και όλα ξεπερνιούνται.Εχει πάντως τη μαγεία του κι αυτό.Μη μελαγχολείς νοιώθεις το πιο όμορφο συναίσθημα κι αυτό σου δίνει έμπνευση και φτάχνεις τόσο όμορφα πράγματα!!!!Τώρα θα λές τι μου λέτε...εγω θα ήθελα να είμαι μέσα σε μια αγκαλιά σε καταλαβαίνω..πολλα πολλα φιλάκια γλυκό μου κοριτσάκι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα σκουλαρίκια σου είναι τέλεια!!!Μου αρέσουν οι κρίκοι απίστευτα!!!Να συνεχίζεις την όμορφη δουλειά σου,και να σκέφτεσαι τις όμορφες στιγμές....καλό σου σ/κ,γλυκιάμου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tα σκουλαρίκια σου είναι τέλεια!!!!υπομονή καλή μου και να δεις που κάτι θετικό θα βγει από όλο αυτό...φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Μαζί...ΚαΡα" να είστε καλά!Ευχαριστώ για την επίσκεψη!Να περάσετε όμορφα το Σαββατοκύριακο σας,όπως μόνο εσείς ξέρετε!Σας φιλώ!

    "Νάσια" φίλη μου χαίρομαι που σε βλέπω!Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί πραγματικά μου δίνει κι ένα κίνητρο...Να είσαι καλά!Καλό σου βράδυ!Φιλιά πολλά!

    "Natasa makeup-nails" χαίρομαι!Οι κρίκοι είναι και δικοί μου αγαπημένοι!Σ'ευχαριστώ πολύ!Καλό Σαββατοκύριακο!

    "despina" να είσαι καλά φίλη μου!Σ'ευχαριστώ και σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η εργασιοθεραπεια ειναι σωτηρια!!! πιστεψε με!!!πανεμορφα τα σκουλαρικια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολυ πολύ όμορφα τα σκουλαρίκια σου!!!!και μη ξεχνάς κι αυτό:η απόσταση σε κάνει και εκτιμάς τι έχεις!!!την καληνύχτα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπημένη μου φίλη. Δεν το ήξερα Βαλεντίνα μου ότι περνάς τέτοια φάση. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, την πέρασα κι εγώ με το Γιάννη, για έξι μήνες. Μετά τα μάζεψα και ήρθα Αθήνα, και από τότε είμαστε μαζί. Στο εύχομαι αγαπημένη μου, γιατί ξέρω πόσο δύσκολη είναι η απόσταση, ειδικά τις μελαγχολικές μέρες. Πάλι καλά που τώρα υπάρχει το διαδίκτυο.
    Τα σκουλαρίκια σου είναι πάρα πολύ όμορφα, ειδικά τα δύο πρώτα. Δεν ξέρω μόνο πόσο βαριά είναι χαχαχα.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ καλή μου φίλη
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "apinkdreamer" σε πιστεύω και με το παραπάνω Νεραιδένια μου!Καλό μεσημέρι!

    "Maria" ευχαριστώ πολύ-πολύ!Θα το θυμάμαι Μαράκι μου!Καλό μεσημέρι!

    "Ροδούλα" καλή μου φίλη...Τελικά λίγο ή πολύ όλοι έχουμε περάσει ανάλογη φάση!Καλά που υπάρχουν οι φίλοι,η μπολοκογειτονιά...Να είσαι καλά Ροδούλα μου!Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kai vevaia mporeis na xrhsimopoieis to motto mou!! Gi auto allwste sto eipa kiolas...!! :-) Xairomai pou estw gia ligo se ekana na niwseis kalutera!!! Filia polla!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προχώρα...ψηλά το κεφάλι..όλα ξεπερνιούνται με αισιοδοξία και χαμόγελο...Δες τι όμορφα πράγματα φτιάχνεις...Είναι δώρο θεού να έχεις ταλέντα κι έτσι δες και τα υπόλοιπα πράγματα στην ζωή σου.. Φιλιά πολλά. Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Eυα Ζ." μετά από αυτό το τόσο όμορφο σχόλιο μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα μου!Να είσαι καλά φίλη μου!Καλή βδομάδα!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα σκουλαρίκια είναι τέλεια!!! όσο για τις αποστάσεις?ίσως χρειάζονται μερικές φορές για να δοκιμάζονται και τα αισθήματα...είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα εκμιδενιστούν!!! Πάνω από όλα θετική σκέψη και δημιουργική διάθεση!!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλή εβδομάδα ταλαντούχο κοριτσάκι μου!!!! Δεν σε ξεχνώ...!!! Φιλάκιααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "maria-artist" σου αρέσουν;Ίσως και να χρειάζονται τελικά...Καλή βδομάδα φίλη μου!

    "kiki" καλή βδομάδα Κική μου!Το ξέρω πως δεν με ξεχνάς...Τα αισθήματα είναι αμοιβαία!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η απόσταση είναι άσχημο πράγμα αλλά καμιά φορά μας κάνει πιο δυνατούς και μας δένει πεισσότερο.. Να ακέφτεσαι θετικά και να είσαι πάντα τόσο δημιουργική όσο είσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή